Zomaar een dag bij de Biezbos, hoe ziet zo'n dag eruit? Gaan we nog wat leuks doen vandaag? 

Middag indeling.

De kinderen komen rond 14.15 uur op de BSO. De kinderen mogen plassen en handen wassen en aan tafel komen zitten om fruit te eten. Dit doen we gezamenlijk aan de grote tafel. Hier is de mogelijkheid om gezellig te kletsen en naar elkaars verhalen te luisteren. 

14.45-17.00 uur Na het tafelmoment is er tijd voor allerlei activiteiten. De groep is ingedeeld in verschillende “hoekjes”. Een “jongenshoek” met een voetbaltafel, lego, k’nex, kapla, playmobile en een techniektafel. Voor de meisjes is er ook een hoekje gecreëerd. De “meisjeshoek” heeft een make-up tafel, lego friends, playmobile, barbies en nog veel meer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te knutselen, een spelletje te spelen of om af en toe een spelletje te doen achter de computer. Ook mogen de kinderen lekker buiten spelen, in de gymzaal spelletjes spelen, knutselen of relaxen met een boekje. 

17.00 uur Rond 17.00 uur sluiten we de dag af met een rijstwafel, cracker of eierkoek. Ook mogen de kinderen nog wat drinken. Daarna is er nog tijd voor een spelletje of om even te relaxen. Vanaf deze tijd worden de eerste kinderen opgehaald. 

Dagindeling vakantieweek

7.30 uur De eerste kinderen arriveren. We gaan ervan uit dat de kinderen thuis ontbeten hebben. 

9.30 uur Start het dagprogramma. De dag kan thema gericht zijn. In de vakanties zullen we gebruik maken van interne en externe partijen die een activiteit aanbieden. Als het weer het toelaat gaan we erop uit. De activiteit kan plaatsvinden in de buurt van de BSO maar ook verder weg. We gaan namelijk ook wel eens met de bus of met de trein. Deze uitstapjes zijn altijd van te voren gepland. We stellen u ruim van te voren op de hoogte van onze plannen. Rond 12.30 uur We lunchen gezamenlijk aan tafel. Na de lunch ruimen we samen op en krijgen de kinderen de mogelijkheid om vrij te spelen. 

Tussen 13.00 uur en 14.00 uur hebben de leidsters hun pauze. Ook dan is toezicht gegarandeerd.   

14.00 uur Start van het middagprogramma. Buitenspelen, knutselen of een themagerichte activiteit.  

17.00 - 18.15 uur De eerste kinderen worden opgehaald. Tussentijds kan er nog wat gedronken of gegeten worden, er is tijd om nog even te relaxen of bijvoorbeeld even televisie te kijken.   

18.15- 18.30 uur Opruimen en de laatste kinderen worden opgehaald. Daarna gaan de leidsters naar huis.